eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1

Hotel Little Grand

De benaming 'hotel' voor het nieuwe Little Grand in Eindhoven is eigenlijk verkeerd. Ook is het geen bed & breakfast. Het gaat in feite om appartementen vooral bedoeld voor expats die voor kortere of langere tijd in Eindhoven aan het werk zijn.

Hotel Little Grand is gevestigd in het voormalige hotel Corso aan de Vestdijk in Eindhoven. Het pand is volledig verbouwd en gerestyled. Er zijn 7 appartementen van ongeveer 80 vierkante meter. Die zijn voor minimaal drie dagen (of langer) te boeken. Little Grand wordt een zogeheten 'extended stay' hotel, waar gasten niet voor een paar nachtjes komen maar voor langere periodes. Bijvoorbeeld expats en buitenlandse zakenlui die voor enkele weken of maanden een tijdelijk onderkomen in Eindhoven zoeken.

Reserveer hier voor Little Grand

Eindhoven_little-grand-hotel

Appartementen
Alle appartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken. Een eigen horeca-faciliteit voor ontbijt of een bar heeft Little Grand niet. Gasten kunnen ontbijten bij een van het toenemend aantal zaken in Eindhoven waar je lekker en goedkoop kan ontbijten. Of in hun eigen appartement met boodschappen gekocht bij de supermarkt vlakbij. In de kelder opent binnenkort een fitnessruimte en schoonheidssalon voor de hotelgasten.

The Little Grand
Vestdijk 17, Eindhoven

Eindhoven_Little_Grand_hotel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression