eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazza

Geworteld in Eindhoven

Locatie: Eindhoven in Beeld, Gasfabriek, Eindhoven

Binnenkort viert Eindhoven in Beeld haar 12½-jarig bestaan. 'Geworteld in Eindhoven in Beeld' heet de 36e expositie van de vrijwilligers-organisatie en hiermee wordt teruggekeken naar de 35 eerdere tentoonstellingen. Een terugblik op steeds professioneler ingerichte en kennisrijke exposities over de historie van Eindhoven en omgeving. Samen bieden ze een mooi overzicht van voor Eindhoven belangrijke momenten uit de geschiedenis en nieuwe ontwikkelingen.

Eindhoven_lampenmaakster-Mieke

Onderwerpen die in de expositie teruggehaald worden wegens hun succes zijn o.a. Archeologie, Van lucifer tot LED, Allesbehalve Eindhoven in beeld (omliggende dorpen), De Melkweg (n.a.v. vertrek Campina), Knap vormgegeven, 150 jaar openbaar vervoer, Fabrikanten met een droom, Van Markt tot Metropool (stadsontwikkeling), Waterrijk Eindhoven en Boeren, burgers, buitenlui. De expositie is gratis te bezoeken van maandag tot en met vrijdag, van 11.00 tot 16.00 uur, op het adres Gasfabriek 4 in Eindhoven.

Eindhoven_geworteld-expositie

GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.