eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouweindhoven-markt-terras

Flamenco Festival Eindhoven

Locatie: NatLab, Eindhoven

Vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni vindt de tweede editie van Flamenco Festival Eindhoven plaats bij NatLab in Eindhoven. Een sfeervol weekend voor jong en oud, met een buitenfilm, diverse workshops, kraampjes, lekker eten en natuurlijk optredens van diverse artiesten. Op 28 juni wordt het festival afgetrapt met de moderne flamenco-voorstelling 'FlamenColores' door Encuentros (20.15 uur).

Eindhoven_flamenco-festival

Zaterdag 29 juni krijg je de kans om je de hele dag onder te dompelen in de Flamencosferen. In de middag zijn de leerlingen van Espacio Flamenco Encuentros en GitaarschoolTijn te zien. De professionele muzikanten Yota Baron (zang), Tijn van der Sanden (gitaar) en Udo Demandt (percussie) begeleiden de leerlingen live in de middagvoorstelling ‘Brisas del Sur'. Daarna kun je zelf actief meedoen in een van de gratis workshops, lekker genieten van verschillende hapjes en drankjes, dansen en een kijkje nemen bij de flamenco kraampjes. De dag wordt afgesloten met de moderne flamencovoorstelling FlaemColores (19.30 uur)

GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.