eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-4

Effenaar 't Wasven

Locatie: Groendomein Wasven, Eindhoven

Groendomein het Wasven is ook in 2019 weer de locatie voor drie zomerse zondagen (in juni, juli en augustus) met muziek, biologisch eten en een drankje in het groen. In samenwerking met de Effenaar wordt voor de vijfde keer de zomerserie Effenaar 't Wasven gehouden. Op de zondagen 30 juni, 28 juli en 25 augustus 2019 kun je vanaf 14.00 uur genieten van zomerse klanken bij Groendomein Wasven aan de Celebeslaan in Eindhoven.

Eindhoven_wasven-effenaar

De muziek wordt gebracht door nationale en internationale artiesten. De koks van de Wasvenboerderij zorgen tijdens het muziekfestival voor heerlijke verse biologische hapjes en streekgerechtjes. Van 14.00 tot 18.00 uur kun je gratis genieten van live muziek in de natuur.

Het Wasven is een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen, wandelen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat de Wasvenboerderij met een streekrestaurant, ambachtelijke bakkerij en ecologische tuinderij. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar tijdens drie zomerse zondagen voor een extra dosis geluk.

Eindhoven_wasven-effenaar

Het Wasven organiseert onder de noemer ‘Maak het mee' door het jaar heen ook activiteiten in het groen voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de laatste editie van Effenaar 't Wasven, zondag 25 augustus, wordt een extra podium ingericht met bijzondere aandacht voor mensen met een verstandelijke beperking, waar iedereen welkom is.

De datums en de optredende artiesten voor 2019:
30 juni met Aidan (Diederik van den Brandt) & The Wild, Rivers en Slack Attack
28 juli met Tim Easton, Josephine Deloof en The Calicos
25 augustus met St Solaire, Mitch Rivers en Luka

Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression