indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terras

Holi Fusion Festival 2019

Locatie: Karpendonkse Plas, Eindhoven

Aan de Karpendonkse Plas in Eindhoven wordt op zaterdag 17 augustus 2019 het Holi Fusion Festival gehouden. Tijdens dit kleurrijke festival wordt er vanaf 15.00 uur ieder uur met zakjes met kleurpoeder gegooid en dat levert prachtige plaatjes op. Er zijn vier podiums en je kan onder andere de Eindhovense DJ La Fuente, Vato Gonzalez, MC Tjen, Billy the kit en Dwayne aan het werk zien.

Eindhoven_holi-fusion-festival

Het festival Holi Fusion staat in het teken van een eeuwenoude Holi-traditie: het gooien van kleurstoffen, oorspronkelijk om de komst van de lente te vieren. De meeste bezoekers komen in maagdelijk wit en vertrekken in alle kleuren van de regenboog. Bezoekers kunnen op het festival zakjes met gekleurd poeder kopen. Daarnaast kun je meedoen met verschillende activiteiten zoals yoga, zumba of salsa, dansen op de muziek bij een van de diverse stages en genieten van drinken, eten, springkussens, make-up en bodypainting, een donkere area met fluorescerende kleuren en nog veel meer. Van 12.00 tot 23.00 uur.

GLOW Eindhoven 2015

Mooie timelapse met 7000 foto's van lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven.