eindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1kerst-eindhoven-2eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3

Expat Fair en International Festival

Locatie: Klokgebouw, Eindhoven

Zondag 16 juni 2019 is het weer tijd voor de derde editie van de Expat Fair en het International Festival in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. De 'I am not a tourist' Expat Fair  is bedoeld als laagdrempelige ontmoetingsplek tussen de vele internationals in Eindhoven en de lokale bevolking.

Het Klokgebouw wordt een festivalterrein en wordt ingericht als expat fair. De bedoeling is dat internationale inwoners van Eindhoven beter de weg leren vinden in de stad. En Eindhovenaren kunnen kennismaken met zang, dans en voedsel van hun buitenlandse stadgenoten.

Eindhoven_expat-fair

Op de beurs kun je bij ruim 50 stands terecht om alle ins en outs over wonen, werken, studeren en het starten van een eigen bedrijf in Nederland te weten te komen. Of kom voor de workshops, nuttige presentaties, en om honderden andere expats te ontmoeten. 

Tijdens het festival is er een street parade met alle internationale gemeenschappen (zoals Hindoes, Indonesiėrs, Latijns-Amerikanen, Europeanen) gekleed met hun traditionele gebruiken en een internationale markt  met internationale gerechten, handgemaakte producten, kunst en sieraden gecombineerd met zang, dans en live muziek. 

Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven