eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-4eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-2

The Sound of Revolution

Locatie: Klokgebouw, Strijp S, Eindhoven

Hardcore- en punkfestival The Sound of Revolution vult de plek in die door het succesvolle Speedfest in Eindhoven is achtergelaten na 10 jaar trouwe dienst. Met het afscheid van Peter Pan Speedrock kwam er twee jaar geleden ook een einde aan Speedfest, dat jaarlijks zo'n 5000 fans naar het Klokgebouw op Strijp-S wist te trekken.

Eindhoven_sound_of_revolution

De vierde editie van The Sound of Revolution vindt vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2019 ook plaats in het Klokgebouw, en de organisatie hoopt dat de fans van Speedfest ook enthousiast zijn over hun festival. Het rockfestival begint vrijdag om 19.30 uur en zaterdag om 13.00 uur en er zijn twee podia. Op het programma staan bands als de Heideroosjes, Terror, Ignite en Youth of Today. Tickets kosten 23,50 euro op vrijdag en 38,50 euro op zaterdag (excl. servicekosten). Kijk voor meer informatie en het programma op de website van The Sound of Revolution.

Eindhoven Promo