eindhoven-centrum-piazzaindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttoren

Park Hilaria 2023

Locatie: Kennedylaan, Eindhoven

Park Hilaria, de grote kermis in Eindhoven, zorgt in 2023 tussen 4 en 13 augustus weer voor tien dagen kermisplezier op het terrein op de Kennedylaan. Meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties, straattheater, muziekoptredens met popmuziek en het levenslied, eet- en drinkgelegenheden en vier grote terrassen maken van Park Hilaria tot een tijdelijk pretpark.

Eindhoven_park-hilaria

De kermis staat op een 'parcours' van 2 x 600 meter op de Kennedylaan. De toegangspoorten aan de zuid- en noordzijde van de kermis zijn helemaal vernieuwd. Nieuw dit jaar zijn The Last Escape Adventure, een spannend escaperoom avontuur voor het hele gezin, en het 'Wilde Westen'-terras, helemaal in cowboy-stijl. Voorgaande jaren trok Park Hilaria 500.000 bezoekers. Meer informatie over de attracties en de optredens op de kermis kun je vinden op de website van Park Hilaria.

Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression