eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1

CSI Eindhoven 2019

Locatie: Karpendonkse Plas, Eindhoven

De Karpendonkse Plas in Eindhoven is van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni 2019 weer het strijdtoneel voor internationale topruiters tijdens CSI Eindhoven. Elke dag zijn er wedstrijden en kwalificaties, uitmondend in de VDL Groep Grote Prijs van Eindhoven op zondag 2 juni. Met deelname van o.a. wereldkampioen Jeroen Dubbeldam en zijn toppaard Zenith, en andere toppers als Maikel van der Vleuten, Gerco Schröder, Leopold van Asten en Beezie Madden.

Eindhoven_CSI

Hemelvaartsdag is de start van CSI Eindhoven, maar ook de dag van de Ladies Day. Terwijl paarden en ruiters zich inspannen in één van de springparcoursen, paraderen dames met hun mooiste hoed langs de zijlijn en door het promodorp. Zaterdag is er een spectaculaire Derby over natuurlijke hindernissen. De toegang tot het paardensport-evenement is alle dagen gratis. Meer informatie op de website van CSI Eindhoven.

Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven