kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1

Slow! Park Eindhoven 2018

Locatie: Stadswandelpark, Eindhoven

Slowlands in the Park is een groot culinair en muzikaal festival dat in september op Landgoed Velder in Liempde gehouden wordt. De organisatie van Slowlands heeft dit jaar het Stadswandelpark in Eindhoven voor het 3e jaar uitgekozen voor een 'opwarmer' voor het evenement in september. Van 1 tot en met 3 juni 2018 vind je in het park in Eindhoven dezelfde sfeer en beleving als op het festival op Landgoed Velder.

Eindhoven_slowlands-in the park

De beste foodtrucks en pop-up restaurantjes, vermaak voor kinderen, een wijnbar, de festival brouwerij met biergarten en een Vintage terras. Op de Slowlands Vintage Fair kun je terecht voor de leukste spulletjes.  Tijdens SLOW! staat er in het Stadswandelpark een grote Beer Wall waar je maar liefst 16 ambachtelijke craft bieren zelf kunt tappen.

Openingstijden
Op vrijdag 1 juni is het terrein in het Stadswandelpark open van 16.00 tot 24.00 uur, zaterdag 2 juni van 14.00 tot 24.00 uur en zondag 3 juni van 14.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis.

CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.