eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4

DOCfeed

Locatie: LAB-1, Eindhoven

Bij LAB-1 aan de Keizersgracht in Eindhoven vindt ieder jaar in februari het Eindhovense Documentaire Festival (DOCfeed) plaats. In vier dagen worden meer dan 80 documentaires uit de hele wereld gedraaid. Het programma bestaat uit een mix van lokale en regionale films (uit Eindhoven en Brabant) en internationale producties. Veel films zijn tijdens DOCfeed voor het eerst in Nederland te zien. Of en wanneer het filmfestival in 2022 plaats vindt is nog niet bekend en afhankelijk van de situatie rond het coronavirus.

Eindhoven_docfeed

Tijdens DOCfeed kun je de hele middag en avond films en documentaires kijken. Verder zijn er workshops, live muziek en lekkere hapjes. Bijna alle films worden ingeleid door de regisseur en er is na afloop ruimte voor vragen aan de makers. Het filmfestival vindt dit jaar voor het eerst plaats in de zalen van LAB-1 in het pand van de voormalige bioscoop ZIEN aan de Keizersgracht.

Meer informatie en het programma op de website van DOCfeed.

Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven