eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-3

Nieuwjaarsloop 2024

Locatie: Genneper Parken, Eindhoven

Traditiegetrouw wordt het nieuwe jaar in Eindhoven ingeluid met de Nieuwsjaarsloop in de Genneper Parken Dit jaar is de 16e editie van het sportieve en gezellige evenement op zondag 7 januari 2024. Deelnemers kunnen kiezen uit een afstand van 1,5, 5 of 10 kilometer en een wandelroute van 3 (rolstoelvriendelijk), 9 of 14 kilometer. Net als voorgaande jaren gaat het volledige inschrijfgeld van de Genneper Parken Nieuwjaarsloop naar het goede doel.

Het parcours loopt door de Genneper Parken. Nieuw is dat de route ook markante plaatsen aan doet. Zo lopen de deelnemers langs het veld van FC Eindhoven en over het terrein van de High Tech Campus.

Start en finish van de Genneper Parkenloop zijn bij het clubgebouw van hockeyvereniging Oranje-Rood. Starttijden: Kidsrun 1,5 km om 09.30 uur, 5 km om 9.45 uur en 10 km om 10.45 uur. De wandelroute van 3 kilometer start om 11.00 uur en de wandelroutes van 9 en 14 kilometer starten om 09.30 uur.

Inschrijven kan via de site van de Genneper Parken Loop.

Eindhoven_nieuwjaarsloop-genneper-parken

CityFilm Eindhoven

Everything you need to know when you are planning a weekend trip to Eindhoven.