kerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-piazzaeindhoven-centrum-lichttoren

Fijne Feestdagen Festival

Locatie: Eindhoven, diverse locaties

In de maand december en begin januari 2020 staat Eindhoven weer in het teken van het Fijne Feestdagen Festival. Een sfeervolle winterperiode met uiteenlopende activiteiten. De intocht van de Sint op zaterdag 16 november is het startschot van de Fijne Feestdagen-periode die duurt tot het einde van de Kerstvakantie.

IJsbaan en kerstmarkt
Van sfeervol winkelen in het centrum en schaatsen op de ijsbaan op de Markt tot gezellige kerstmarkten op diverse locaties. Ook bij de culturele instellingen in Eindhoven kun je genieten van fijne feestjes en voorstellingen. De ijsbaan op de Markt is geopend van vrijdag 13 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020. 

Eindhoven_Fijne-feestdagen-festival-kerst

Pietenparade
Op zaterdag 30 november zullen zo'n honderd Pieten de binnenstad van Eindhoven bezoeken, tijdens de Grote Pietenparade onder begeleiding van de beste muziekkapel van Nederland. Ook zal er weer een prachtige Pietentrein rondrijden door de stad waarin kinderen met hun ouders gratis mee kunnen rijden begeleid door de Machinistpiet. 

Eindhoven_Kerstverlichting_kerst-bijenkorf


Eindhoven_IJsbaan_04.jpg

Zondag 8 december verandert het Wilhelminaplein van 12.00 tot 18.00 uur in het Wilhelmina Winterplein. Een aantal ondernemende winkeliers, galeriehouders, horeca-eigenaren en andere creatieve ondernemers hebben de handen ineen geslagen om voor de 8e keer een gezellige Kerst- en Wintermarkt te organiseren. Met een aantrekkelijk aanbod van kraampjes, stalletjes, workshops en kinderactiviteiten en uiteraard warme vuurkorven, lekkere hapjes en (warme) drankjes.

Eindhoven_FeelGood-Market-kerst

Feelgood Market
Zondag 15 december is de FeelGood Market Kersteditie in het Klokgebouw op Strijp S, met allerlei kraampjes met orginele, handgemaakte, duurzame en aparte producten, meestal aangeboden door de maker zelf. Je vindt hier van alles om de koude maanden wat op te vrolijken, samen eten, genieten, spelletjes doen, kerstinkopen doen en gezellig samen zijn. Dat wordt (kerst)shoppen, eten, drinken, relaxen en creatief bezig zijn, genietend van fijne live muziek...

Eindhoven_Heuvel_winkelcentrum

Eindhoven gefilmd met een drone

Eindhoven vanuit een ander perspectief - gefilmd met een drone