kerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terraseindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3

FeelGood Market

Locatie: Ketelhuisplein, Eindhoven

Elke derde zondag van de maand wordt op het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven de FeelGood Market gehouden. In juni wordt de markt gehouden op de vierde zondag van de maand: 23 juni op het Ketelhuisplein.

Een bruisende markt vol streekproducten, biologische delicatessen, design, kunst, mode, vintage, sieraden, live muziek en mooie, originele en eigenzinnige creaties van getalenteerde ontwerpers, ambachtslieden en andere creatievelingen. Openingstijden 12.00 - 18.00 uur. Entree gratis.

Eindhoven_feel-good-market-markt

Er is altijd van alles te doen op de Feelgood Market. Zo kun je er bijvoorbeeld lekker rondstruinen langs de kraampjes, workshops doen, demonstraties volgen, gemasseerd worden, creatief bezig zijn, allerlei gezondheid-adviezen krijgen, lekkere hapjes proeven, genieten van live- muziek en de dans acts, verrast worden door het theater, relaxen op het zitzakken terras enzovoort. Het is altijd weer anders, zowel de muziek en de activiteiten als de kramen.

Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven