eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-3indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4

Elke 3e zondag van de maand rondstruinen op Strijp-S

Een markt die zo populair is dat het bijna ten onder gaat aan zijn eigen succes. Dat is de FeelGood Market op Strijp-S in Eindhoven. Elke 3e zondag van de maand kun je hier idyllisch rondstruinen.

Tijdens de FeelGood Market staan ambachtelijke, eigengemaakte, duurzame en originele producten centraal. Het aanbod varieert maandelijks, maar je kunt er altijd terecht voor homemade lekkernijen, verse ingrediënten voor thuis, design en zelfontworpen- of vintage kleding. Om maar wat te noemen.

Eindhoven_feel-good-market

Muziek
Heb je eigenlijk geen zin om al die kraampjes af te lopen, of ben je te vermoeid na je zaterdagavond voor een uitgebreide zoektocht? Dan biedt de FeelGood Market in Eindhoven nog genoeg ander vertier. Want elke maand wordt de markt gezellig omlijst door live muziek, workshops, dans, theater en activiteiten voor kinderen. Wat je noemt een uitje voor het hele gezin. Maar dan wel in een hippe uitvoering. Dat komt niet alleen door de creatieve aankleding en het artistieke nevenprogramma. De industriële omgeving van Strijp-S speelt ook zeker mee. 

Eindhoven_markt-feel-good-market

Als het mooi weer is, dus voornamelijk in het voorjaar en de zomer, is de FeelGood Market buiten op het Ketelhuisplein, midden tussen de oude fabriekspanden. Waar je tussendoor lekker kunt neerploffen op een van de zitzakken, op de terrassen van het Ketelhuis en het Koffiehuisje of gewoon op het gras. En bij slecht weer, dus in het najaar en de winter, is de markt in het Klokgebouw. Dan wandel je door een historisch gebouw vol verhalen en jonge ondernemers.

FeelGood Market
Ketelhuisplein, Eindhoven

Eindhoven_feel-good-market

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
11-10-2021

Annet Wezenbeek | Hoe laat?

03-08-2018

Arts Irene | Zou graag eens medoen als kraamhouder op de Feel good market Eindhoven in sept. en/of in DEn Bosch. Vriendelijke groet van Irene Arts



Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven