eindhoven-markt-terrasindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4kerst-eindhoven-1eindhoven-centrum-lichttorenkerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-piazza

Net zo aantrekkelijk als in Italiaanse steden

Ouderwets, goed en echt Italiaans ijs krijg je bij ijssalon Verona in Eindhoven. Gelegen aan de multiculturele Kruisstraat past dit authentieke zaakje helemaal in het straatbeeld. En in het smaakbeeld.

Want wie zich even in Rome, Milaan of Venetië wil wanen, is bij Verona helemaal op zijn plek. Niet alleen het ijs voldoet volledig aan de Italiaanse maatstaven, dat geldt net zo goed voor de typisch belegde broodjes (parmaham, provolone) en – natuurlijk – de koffie.

Eindhoven_Verona_ijssalon_02.jpg

Maar het gaat in deze rubriek om ijs. Dat wordt bij Verona net zo aantrekkelijk gepresenteerd als in de straten van bekende Italiaanse steden. Mensen komen van heinde en verre voor het malaga-, yoghurt/amarena- en citroenijs naar de ijssalon in de Kruisstraat. Of het nu voorjaar, zomer of herfst is, zodra je voorbij de vitrine komt, moet je gewoon even een bolletje (of twee, drie..) bestellen. Daar zal je nooit spijt van krijgen! 

Eindhoven_Verona_ijssalon_01.jpg

IJssalon Verona
Kruisstraat 106A, Eindhoven

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven