eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-3kerst-eindhoven-2eindhoven-centrum-lichttoreneindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-1indhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-4

O'Sheas: sport, muziek, bier en whisky in overvloed

Vraag sport, bier- en muziekfans uit Eindhoven (en omstreken) waar je tijdens een voetbalwedstrijd moet zijn en grote kans dat het antwoord ‘O'Sheas Irish Pub’ is. Geen wedstrijd op de planning? Dan is er sowieso live muziek in het weekend. En de bierkaart is altijd even uitgebreid.

O'Sheas Irish Pub ligt middenin het centrum van Eindhoven en is al ruim 15 jaar een begrip in de stad. Wie is er niet ooit een keer binnen geweest? Er is immers altijd wel iets te doen. Je kunt er goed drinken (de mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als je van bier of whisky houdt), maar je kunt er ook een lekkere maaltijd krijgen (wel traditioneel Iers, dus daar moet je van houden).

Eindhoven_Irish_Pub_OSheas_02.jpg

Overigens profileert O'Sheas Irish Pub zichzelf als een echte sportbar, dus je kunt er niet alleen voetbal kijken. Alle favoriete sporten krijgen ruimschoots aandacht op een van de twee grote schermen of een van de vele andere plasma schermen in de bar. Ontbreekt jouw wedstrijd alsnog? Gewoon even naar vragen, geen probleem.   

Eindhoven_Irish_pub_OSheas.jpg

O'Sheas Irish Pub
Jan van Lieshoutstraat 9, Eindhoven

Eindhoven_Irish_pub_Osheas_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Eindhoven

Mooie timelapse-video van Eindhoven