eindhoven-centrum-lichttorenindhoven-strijp-s-klokgebouwkerst-eindhoven-3eindhoven-centrum-piazzakerst-eindhoven-2kerst-eindhoven-4eindhoven-markt-terraskerst-eindhoven-1

Urban Trail Eindhoven

Locatie: Eindhoven, centrum

Zondag 8 december 2019 wordt voor de vierde keer een Urban Trail in Eindhoven gehouden. Tijdens dit loopevenement leggen de deelnemers een parcours van 5 of 10 kilometer af langs en door diverse gebouwen en locaties in de Eindhovense binnenstad. Het parcours van 5 km maakt het evenement toegankelijker voor beginnende lopers.

Tijdens het lopen kun je het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Het parcours is dit jaar ook toegankelijk voor wandelaars. Via Facebook maakt de organisatie dagelijks een nieuw gebouw of spectaculaire locatie bekend, zodat het parcours stap voor stap wordt onthuld.

Eindhoven_Urban-Trail

Deelnemers aan de Eindhoven Urban Trail bezoeken dit jaar in ieder geval de gebouwen en locaties van de TU Eindhoven, het Student Hotel . de Mediamarkt, Hotel Art en de bibliotheek. Start en finish liggen op het Lichtplein.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen worden maximaal 2500 deelnemers toegelaten. Deelname kost 25 euro, inclusief een ontbijt (na afloop). Inschrijven kan via de website van Eindhoven Urban Trail.

Eindhoven_Urban-Trail

Impression of Eindhoven

Eindhoven City in a 3 minute impression